Belle Lingerie

Hartelijk welkom

Ruilen en retourneren

Alle artikelen met levertijd "Direct leverbaar" en "1,5 week levertijd", mag je ruilen voor een andere maat (mits nog leverbaar), of een ander model. Als je terug wilt sturen en niet wilt ruilen, dan krijg je je geld (minus de verzendkosten) terug. Terugsturen kan uitsluitend binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres. Ruilingen en retouren kunt u opsturen middels het daarvoor bestemde formulier. 
 
LET OP:
  • Indien je een of meerdere artikelen wilt ruilen, maak dan een nieuwe order aan via de webwinkel. Dan worden de nieuwe artikelen namelijk direct voor je gereserveerd. Artikelen dienen teruggezonden te worden in originele staat en voorzien zijn van aangehechte labels.
  • Voor het retourzenden van artikelen dien je zelf zorg te dragen voor de verzendkosten. Ongefrankeerde zendingen worden wel geaccepteerd, maar de verzend- en administratiekosten bedragen dan 14 euro en komen geheel voor rekening van onze klant.


Geld terug

Bij ons staat service voorop en wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Indien het onverhoopt gebeurt dat je iets koopt waar je eigenlijk toch een andere verwachting van had dan is ruilen of je geld terug geen probleem. Geen lastige vragen, geen gedoe. Retourneren dient binnen 7 werkdagen te gebeuren. Het artikel dient voldoende gefrankeerd geretourneerd te worden.
 
Uiteraard dient het product niet gedragen te zijn en alle originele labels moeten er nog wel aan zitten. Deze service geldt helaas niet voor afgeprijsde artikelen.
 
Alvorens te retourneren dien je het retourformulier volledig in te vullen en met de zending mee te sturen.