Belle Lingerie

Hartelijk welkom

Belle Lingerie ook voor Zwangerschapslingerie en incontinentieslips

Luxe uitstraling zwangerschapslingerie en incontinentieslips

Iedere vrouw heeft recht op mooie, sexy lingerie. Wanneer u incontinentieproblemen heeft, is het vaak niet mogelijk om de lingerie te blijven dragen die u gewend was. Belle begrijpt dat dit lastig is voor u. Gelukkig  kunt u bij Belle ook terecht voor incontinentieondergoed waarin u zich zelfverzekerd, comfortabel en mooi voelt. U hoeft geen concessies te doen wat betreft draagcomfort en luxe uitstraling.

Incontinentieslips; comfortabel, modieus & zeker

Het incontinentieondergoed in ons assortiment is gemaakt van bamboetextiel. Bamboe heeft niet alleen een luxe uitstraling, maar voelt ook zacht aan en heeft bijzondere absorberende eigenschappen. Het unieke kruisje heeft verschillende absorptielagen en garandeert veiligheid tegen lekken. Ook voorkomt het nare geurtjes bij urineverlies of afscheiding. De broekjes kunnen met het meegeleverde waszakje gewoon in de wasmachine.

Ervaar zelf hoe incontinentieslips van Belle Lingerie u zekerheid geeft in uw dagelijkse leven!

Zwangerschapslingerie

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Dit betekent dat je lichaam verandert. Wij bieden zwangerschapslingerie met mooi en functioneel ondergoed, dat meegaat met de verandering van je lichaam. Onze zwangerschapslingerie is zorgvuldig uitgezocht. De materialen en de hoogwaardige afwerking beantwoorden aan hoge eisen en garanderen een hoog draagcomfort en perfecte pasvorm, ook in de grotere maten.

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren